Kvalitet i allt vi gör

Alla Vilomix-produkter är baserade på högkvalitativa ingredienser och producerade enligt strikta internationella standarder - allt för att skapa hög säkerhet för både djur, människor och miljön.

På Vilomixs danska fabriker och våra fabriker i Sverige, Norge och Lettland är vi GMP+ certifierade.

Där ställs krav på dokumentation på råvarornas kvalitet och leverantörernas produktionsprocess. Vid ankomstkontrollen på lagret märks råvarorna med en streckkod. Märkningen säkerställer identifikationen på råvaror från lager till den färdiga blandningen.

Produktionslinjen säkerställer en hög noggrannhet vid utvägning av de enskilda råvarorna i en blandning. De utvägda mängderna registreras i en batchrapport för varje batch. Våra kunder har alltid rätt att få tillgång till batchrapporterna för deras varor om så önskas.

Alla steg i produktionsprocessen har en hög grad av säkerhet och dokumenteras. Detta skapa trygghet för kunderna omkring varans kvalitet.

SÄKER OCH PÅLITLIG

Alla produkter från Vilomix är baserade på högkvalitativa ingredienser och tillverkade i enlighet med strikta internationella standarder - vilket säkerställer maximal säkerhet för djur, människor och miljön

Kvaliteten på våra produkter är helt essentiell för att våra kunders djur ska trivas - och på Vilomix gör vi inga kompromisser!

Pernilla Folkesson

Quality Manager, Vilomix
Pernilla Folkesson