Vilomix Sweden AB

Vilomix Sweden AB tillhandahåller premixer och mineralblandningar för foderindustrin, lantbrukare och hästägare. Vi är specialiserade på mineraler och premixer för kor, grisar, hästar, får, hund och katt och har erbjudit våra produkter sedan 1928. Vårt mål är att erbjuda hög kvalitet, kunskap och service till våra kunder. Vi utgår från kundens behov och skräddarsyr ekonomiska foderstater med hjälp av analys, dataoptimering och våra produkter.

Vilomix är ett företag med cirka 20 anställda och en omsättning på ca 100 miljoner svenska kronor. Vi har huvudkontor i Staffanstorp och ägs av Vilomix Holding A/S i Danmark, som sedan 2007 ingår i Danish Agro Koncernen. Danish Agro Koncernen är en ledande aktör inom det skandinaviska lantbruket.

Vilomix har under 90 år etablerat sig som en av de främsta leverantörerna av premixer och mineralblandningar till foderindustrin, lantbrukare och professionella uppfödare i Sverige. Vår försäljningsorganisation, med fältsäljare som täcker hela landet, ger oss daglig kontakt med kunden. Vi når också kunder i hela landet genom våra återförsäljare. Med kunden i fokus strävar vi efter att skapa värde för våra kunder genom våra skräddarsydda produkter.

 En friskare besättning och ökad produktivitet genom:

Som ett bevis på vår höga kvalitet är Vilomix FAMI-QS certifierat. Vår policy är att våra kunder ska vara trygga och nöjda med våra produkter.

 

Utfodring - in i framtiden


På Vilomix levererar vi kundanpassade lösningar av vitaminer och mineraler kombinerat med innovativa fodertillskott för att säkerställa de bästa resultaten för lantbrukare och foderindustrin. Alla våra lösningar är baserade på forskning och kundfokuserad rådgivning, vilket är kärnan i hur Vilomix arbetar.

Under de senaste 40 åren har Vilomix utvecklats till att bli en av de ledande leverantörerna av innovativa premix-lösningar internationellt.

Förutom premix-lösningar tillhandahåller vi också högkvalitativa koncentrat, mjölkersättningar och hygienprodukter för lantbrukare och foderindustrin.

Titta på vår video om vad vi gör!