Vitafor Total

Vitafor Total är ett komplett färdigfoder anpassat för tävlingshästar. Det ställs höga krav på våra hästar som tränar och tävlar intensivt, lika höga krav ställer vi på kvalitet och sammansättningen på Vitafor Total. Några av de råvaror som ingår är havre, lucern, sockerfodermedel och linfrökaka. Energiinnehållet är väl balanserat mellan kolhydrater (stärkelse, socker och fiber), protein och fett.   Innehållet av mineraler, spårämnen och vitaminer är anpassat för tävlingshästar.
Unikt för Vitafor Total är att det, liksom i flera av våra mineraler, ingår organiskt bundna spårämnen. Vitfor Total är ett mycket smakligt och pelleterat färdig foder. Marginalerna för näringsinnehållet är väl tilltaget för att ta hänsyn till de ofrånkomliga variationerna i grovfodret.

Utfodringsrekommendationer hittar du i produktbladet.

PDF

Tillbaka

Vilomixs hästsortiment Vitafor är anpassat för de svenska förhållandena för att ge det bästa tillskottet av mineraler och spårämnen. Vi anser också att det är viktigt med bra råvaror och ställer alltid höga krav på råvarukvaliteten.